Pronosticuri Tipsteri

Pronosticurile celor mai cunoscuti tipsteri din Romania.

Valencia – Atletico Madrid

In semifinalele Europa League se intalnesc Valencia si Atletico Madrid pe stadionul “Mestalla” de la ora 22:00.

Cele 2 echipe au mai jucat impreuna de 25 ori in ultimii 10 ani si pare sa aiba mai bun bilantul echipa gazda de azi: are 9 victorii Valencia, de 7 ori a castigat Atletico si de 9 ori au facut egal.

In primul meci disputat la Madrid, Valencia a fost invinsa cu 4-2, si acum are o misiune destul de grea de a intoarce rezultatul negativ din mansa tur. Cei de la Valencia au mai reusit acest lucru, pentru ca in sferturi au dat peste AZ Alkmaar care i-a invins pe teren propriu cu 2-1 dar pe acest stadion scorul a fost 4-0, rezultat ce le-a permis sa ajunga in semifinale.

Atletico are o mare sansa sa ajunga in finala dupa ce in tur au jucat excelent si au invins cu 4-2, dupa 1-1 la pauza. Dupa acel meci au disputat o partida si in Primera Division tot pe teren propriu, invingand pe Espanyol cu 3-1. Forma de moment le da oportunitatea de a spera la un rezultat cel putin de egalitate pe “Mestalla”, rezultat ce le-ar permite sa vina la Bucuresti pentru finala.

Pronosticul nostru la acest meci este victorie Valencia, cota pentru acest pronostic fiind 2.00. Puteti paria acest eveniment la casa de pariuri online Bet365.