Pronosticuri Tipsteri

Pronosticurile celor mai cunoscuti tipsteri din Romania.

Dinamo Bucuresti – Gaz Metan

Dinamo si Gaz Metan se intalnesc astazi in cea de-a doua semifinala a Cupei Romaniei.

Partida de azi este un prilej bun pentru gazde de a lua o optiune serioasa in aceasta dubla cu mediesenii, printr-o victorie categorica. Dar rezultatele “cainilor” din ultima perioada nu confirma o evolutie foarte buna, pentru ca nu au mai reusit sa castige un meci de 4 jocuri. In chiar prima etapa de cand s-a reluat campionatul, Dinamo a invins Gaz Metan tot pe teren propriu cu 2-0, dar de atunci au suferit 2 infrangeri si au remizat in 2 partide.

Oaspetii se afla la polul opus fata de adversarii sai, adica nu au pierdut de 4 meciuri de la acea infrangere dupa National Arena. Au reusit in campionat sa faca egal cu liderul CFR Cluj si chiar cu Steaua pe Ghencea, neprimind gol in aceste 2 partide. Perioada buna prin care trece Gaz Metan ii face pe dinamovisti sa priveasca duelul din aceasta seara unul extrem de aprig, ca doar se joaca pentru un loc in finala Cupei Romaniei.

Pronosticul nostru la acest meci este X/pauza, cota pentru acest pronostic fiind 2.25. Puteti paria acest eveniment la casa de pariuri online Bet365.

Categories
Predictii fotbal