Pronosticuri Tipsteri

Pronosticurile celor mai cunoscuti tipsteri din Romania.

Brazilia – Bosnia

Astazi de la ora 21:00 este programat un meci amical intre Bosnia si Brazilia, disputa care are loc pe arena AFG ARENA din St. Gallen, Elvetia.

In ultima perioada, Brazilia a disputat o serie de meciuri amicale din care pe multe le-a castigat. Cu adversarii mai bine cotati au avut ceva probleme reusind doar un egal in unul din cele 2 meciuri cu Argentina 0-0, si o infrangere cu 3-2 in fata Germaniei. In rest au castigat partidele cu Egipt, Gabon, Mexic, Costa Rica, Argentina si Ghana. In meciul de azi, managerul Braziliei Mano Menezes probabil ca va folosi un 11 format din numeroase vedete: Julio C├ęsar, Daniel Alves, David Luiz, Thiago Silva, Marcelo, Ranieri Guimaraes Cordeiro Sandro, Lucas, Fernandinho, Ronaldinho, Neymar si Hulk.

Cele 2 formatii nu s-au mai intalnit pana acum, dar favorita clara este Brazilia.

Bosnia a facut parte din grupa in care era si Romania pentru EURO 2012, dar spre deosebire de noi ei ai ajuns sa termine pe 2 in clasament si astfel au jucat o dubla mansa in baraj. Ghinionul lor a fost ca au intalnit Portugalia, echipa care s-a calificat mai departe, desi rezultatul din meciul tur a fost remiza, dar la portughezi acasa scorul a fost 6-2. Pentru acest meci, Bosnia are indisponibili 3 jucatori fiind accidentati: Lucas Leiva, Mensur Mujdza, Senad Lulic.

Echipa de mari vedete pe care o afiseaza Brazilia in meciul de azi nu credem ca va avea probleme in obtinerea victoriei.

Pronosticul la acest meci este victorie Brazilia, cota pentru acest pronostic fiind 1.44. Puteti paria acest eveniment la casa de pariuri online Bet365.