Pronosticuri Tipsteri

Pronosticurile celor mai cunoscuti tipsteri din Romania.

Barnet – Bradford

Barnet si Bradford se intalnesc astazi de la ora 21:45 in League One din Anglia.

Cele 2 formatii s-au mai intalnit de 9 ori si fiecare si-a adjudecat cate 3 victorii si 3 egaluri . In momentul de fata si Barnet si Bradford sunt foarte aproape de zona retrogradarii, si orice esec ii poate duce la doar cateva puncte de primul loc retrogradabil.

Barnet este pe 18 dar forma de moment in care se afla este una care nu le da mari sanse la obtinerea vreunui punct in meciul de azi, pentru ca au 3 infrangeri la rand. Golaverajul este unul negativ, 38-54, din care ne dam seama ca primesc aproximativ 2 goluri pe meci. Au acumulat un total de 33 puncte din 9 victorii, 6 egaluri si 16 infrangeri.

Bradford are un meci mai putin decat adversarii de azi, dar si un punct mai putin decat ei. In comparatie cu Barnet, nu au fost invinsi in ultimele 3 partide, din care au obtinut 5 puncte: egal cu Hereford, victorie surprinzatoare la Torquay (care e pe 6) si un alt egal in compania lui Port Vale (care are in ultimele 5 meciuri 4 victorii si acest egal cu Bradford). oaspetii au un golaveraj de doar -5, si sunt capabili si in acest meci sa marcheze.

Pronosticul la acest meci este X2, cota pentru acest pronostic fiind 1.60. Puteti paria acest eveniment la casa de pariuri online Bet365.